Results 1 to 2 of 2

Thread: images not displaying on specific website

  1. #1
    nymlake Guest

    Default images not displaying on specific website

    I believe I've tried most suggested workarounds for getting this working. It's a simple news website (, and images won't display. I get the frame around the image but the box is empty. I
    and am also able to click on the blank
    image, a new window opens and the image still won't display. I've customized the main site in the privacy list to allow everything. The images seem to be hosted on
    a parallel site (I viewed the proerty of the image)
    which I also customized to allow everything. I've also tried viewing the Privacy Advisor, thinking I can narrow the problem, but I get inundated with ads, none of which seemingly effect the display of images.
    Suggestions welcomed..

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    East Coast of Florida - Lightening/Shark Bite Capital of the World

    Default Re: images not displaying on specific website

    Hi,Welcome to the Forum!The following may or may not work, unless you tried this already. keep me posted on your results, Thanks.SlyFox
    "Politeness costs nothing and gains everything".

    Click here for ZA Support

    Avail. 24x7 - Excl. Holiday

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts