Results 1 to 10 of 10

Thread: Question for Oldsod

  1. #1
    psthomas Guest

    Default Question for Oldsod

    Do you have any idea why I cannot ever see any images that you publish on your posts? There is always a small box with a black outline. I don't ever see this for any other images that others may post, just yours.
    When I right click and select show image nothing happens. Any ideas?

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    Can you see the url linked black boxes further down my post which is forum my "signature"?
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  3. #3
    psthomas Guest

    Default Re: Question for Oldsod

    Yes. I see these links - black boxes with yellow text.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    Good.
    Are you blocking photobucket.com web site in any way - in the Privacy of the ZA or in a host file or in some other third party security program or web filtering?

    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    Can you see this image?



    end of image.

    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  6. #6
    psthomas Guest

    Default Re: Question for Oldsod

    Yes Oldsod I see the image!

    Also, I have a.photobucket.com blocked in my hosts file - I am using the hosts file from www.mvps.org.

    I assume this is the reason I don't see your other images?

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    I checked the MVPS Host file (July 10, 2008 release).
    I can only see one entry concerning the photobucket.com:

    127.0.0.1 a.photobucket.com #[photobkt.adbureau.net]

    This is not related to my posted images, as the images are direct from photobucket.com not from a.photobucket.com The Host file should not be a factor.

    Perhaps the images are blocked by the Parental Controls or the Ad blocker of the Privacy or the ZA Site Blocker even by some other third party program/application.

    Best regards.
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    Type in "http://photobucket.com/" in an empty tab of the Address bar of the opened browser and press the Enter key (do not use the quotation marks!). See if photobucket.com site loads in the browser.

    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  9. #9
    psthomas Guest

    Default Re: Question for Oldsod

    Thanks Oldsod for your help.
    I found the culprit. It is the K9 Web Protection on the family computer.
    I can't believe I missed this one!
    Thanks again!

  10. #10
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: Question for Oldsod

    You are welcome.
    Now start lookin at those images you have been missing out here and at the other forums.
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •