Results 1 to 4 of 4

Thread: ZAF 1.3.140.0 - Neither Firefox or Internet Explore will come up.

  1. #1
    cdplayer Guest

    Default ZAF 1.3.140.0 - Neither Firefox or Internet Explore will come up.

    I just purchased and installed ZoneAlarm ForceField version 1.2.144.0. Each time I attempt to bring up FireFox I receive the following message from Zone Alarm (the firewall) Firefox does not appear. The same holds true for Internet Explore:

    C:\Program Files\CheckPoint\ZAForceField\ISWMGR.exe(ZoneAlarm ForceField) event=0 subevent=0 class=1 ( C:\program Files\Mozilla Firefox
    \firefox.ece , , )
    Application: ISWMGR.exe

    When I look under the Task Manager Applications I see two ForceField applications
    1. ForceField
    2. ZoneAlarm ForceField

    What is going on? Oh by the way if I click on unprotected browser Firefox comes up.

    Operating System:
    Windows XP Pro
    Software Version:
    5.x
    Product Name:
    ZoneAlarm ForceField

    Message Edited by cdplayer on 03-20-2009 11:22 PM

    Message Edited by cdplayer on 03-20-2009 11:22 PM

    Message Edited by cdplayer on 03-30-2009 11:26 PM

  2. #2
    cdplayer Guest

    Default Re: ZAF 1.2.144.0 - Neither Firefox or Internet Explore will come up.

    I've uninstalled and reinstalled ForceField. I get the same results.

    I am using FireFox V 3.0.7 - IE 7.0.5730

    Thanks!

  3. #3
    cdplayer Guest

    Default Re: ZAF 1.2.144.0 - Neither Firefox or Internet Explore will come up.

    I justed installed version 1.3.140.0 No problems with the installation.

    Nothing has changed. I am having the same problems as before. Same error message.
    This is not a trial copy.

    Any suggestions comments?

    Thanks!

  4. #4
    atman Guest

    Default Re: ZAF 1.2.144.0 - Neither Firefox or Internet Explore will come up.

    Same problem here. Firefox 3.0.8, IE 7.0.5730.11 don't appear after starting if ForceField is on. Reinstalling Firefox didn't help. Firefox shows up as a 112K executing task in Task Manager, but doesn't open up a windows on the screen. Turning off ForceField allows both to start.

    I've got three licenses of Extreme on different computers; it works fine on two of them. Brand-new copy of Extreme installed two days ago.

    Any suggestions would be appreciated.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •