Results 1 to 3 of 3

Thread: My ZA client doesn't seem to recognize that I have FF installed

  1. #1
    roselk Guest

    Default My ZA client doesn't seem to recognize that I have FF installed

    Hi,

    I have ForceField and the free ZoneAlarm Firewall installed on my computer. They both individually seem to be working just fine. However, when I bring up the client for ZA, it shows that I have the firewall installed but not ForceField. It thinks I still need to install a Browser Security.

    Does anyone know how to get ZA to recognize that I have already installed ForceField?


    thanks for your help,
    Kay

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm ForceField

  2. #2
    naivemelody Guest

    Default Re: My ZA client doesn't seem to recognize that I have FF installed

    Ignore it -
    this is a 'minor' recognition glitch with some ZA firewalls. (I have it too - ZA Pro + ForceField) just as long as both firewall and forcefield are working properly that's what is really important. Of course in ZoneAlarm Extreme where ForceField is 'integrated' in the suite - this 'minor issue' is resolved; as for the rest of us - we will have to wait for future upgrades where the glitch is resolved, otherwise surf on.
    ZA Pro, XP Home, SP3, IE8


    ZoneAlarm ForceField:



    1.3.153.0

    Anti-Phishing Database:

    1.2.95.0

    Spyware Scanner:










    1.3.156.1

    Spyware Sites Database:
    03.655

  3. #3
    roselk Guest

    Default Re: My ZA client doesn't seem to recognize that I have FF installed

    Thanks!

    At least I know I'm not doing something wrong. Thanks for your quick reply.

    have a great day!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •