Results 1 to 2 of 2

Thread: myVAULT corrupted?

  1. #1
    stearmanaleph Guest

    Default myVAULT corrupted?

    Recently I decided to use myVAULT
    as part of the Identity Protection feature of ZA Pro. However, this feature seems to be 'corrupted'.
    The field(s) provided for data are either too small or parts of them are 'ghosted' out.
    For example, the Credit Card fields will only accept 12 numbers and the last field contains a series of vertical lines and is inaccessible.
    Since my product is due for renewal in 6 days, I would like this cleared up.
    Since I also haven't used this feature since my last renewal, I have no idea whether this problem has been there from the beginning or if it only appeared following an update.
    Either way, since I have already paid for the software, I expect it's features to be at least functional without me having to PAY again to be told why they don't. A response would be appreciated before I have to make a decision on whether I will renew my subscription or not.
    Thank you.


    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: myVAULT corrupted?

    Hi!the 4 missing CCdigits is by design and not a bug.Have you entered the 12 digits and then tried to send all digits out via non encrypted e-mail or non protected web forms?Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 08-09-2008 11:29 PM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •