Results 1 to 4 of 4

Thread: Junk mail is active but not functioning

  1. #1
    lexhaa Guest

    Default Junk mail is active but not functioning

    Hi there,
    I have ZA Internet Security, when I open my email client (Outlook 2000) I can see that Junk Mail is active, but no way mail will be moved to the junk mail folder. At the ZA helpdesk they told me that they couldn''t help me, because I have the Dutch version of Windows XP en the Dutch version of Microsoft Outlook installed and it seems that ZA (UK version)
    is having troubles with the Dutch version of my OS and email client. Anyone of you people any idea how to fix this problem? Many thanks in advance.
    Grtnx,
    Lex.

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:7.0

  2. #2
    sjoeii Guest

    Default Re: Junk mail is active but not functioning

    Unfortunately Mailfrontier is only working with Englih OS.

  3. #3
    lexhaa Guest

    Default Re: Junk mail is active but not functioning

    That's what they (helpdesk ZA) told me earlier, I wonder if I can fix this by replacing one or more US *.dll's in my OS and/or emailclient.

  4. #4
    sjoeii Guest

    Default Re: Junk mail is active but not functioning

    Please tell ifthis helps.
    Should be of great help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •