Results 1 to 8 of 8

Thread: Privacy List Added a "Blank" site name - Pls Comment

  1. #1
    trekkie Guest

    Default Privacy List Added a "Blank" site name - Pls Comment

    Any suggestions on this mystery are welcome.
    My Zone Sec. Suite added a nameless entry to the Site List on Privacy tab.
    It's a first and
    just appeared there a few days ago -- the Site Name is blank and it has green checks for cookies.

    A few times I've tried blocking all areas of that entry with red x, emptying cache, clearing history of IE browser, restarting my PC.
    But when PC restarts and Zone suite reopens, that blank entry shows up again with the green checks.
    Any ideas on what could be causing this?
    Thanks for your help.
    ZASS
    6.1.744Windows ME




    Operating System:Windows ME
    Software Version:6.1
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    findley Guest

    Default Re: Privacy List Added a "Blank" site name - Pls Comment

    My original post:
    What happens if you remove it?

    Message Edited by Findley on 11-30-2007 08:25 AM

  3. #3
    trekkie Guest

    Default Privacy List Added a "Blank" site name - Findley's comment doesn't show

    Hi, Findley -- I clicked your reply link to my query re blank site name in privacy list, but don't see your reply.
    Your response doesn't show (I do see responses to other answers posted.)
    Thanks for your time/help.
    Trekkie

  4. #4
    findley Guest

    Default Re: Privacy List Added a "Blank" site name - Findley's comment doesn't show

    Trekkie,
    Don't know what happened to my first response?????
    Have you tried removing the blank entry from the Privacy list?

    Right click on the entry ->Remove->yesDoes it come back?
    If the above doesn't work, two possibilities for your blank entry:
    First, the Zone Alarm database has gotten corrupted.
    This can happen with system crashes, and unexpected power outages/shutdowns.
    Try resetting the Database.
    How to Reset ZASS database:

    Be aware by doing this you will lose your customizations and will need to reconfigure Zone Alarm.
    1. Boot your computer into the Safe Mode.
    2. Navigate to the c:\windows\internet logs folder.
    3. Delete the backup.rdb and iamdb.rdb files in the folder.
    4. Empty the Recycle Bin
    5. Reboot into the normal mode.


    See if this clears the issue,
    Second possibility is malware.
    You might want to run a free
    online scanner or two to check the health of your computer.
    Here are a couple links to free online scanners:
    www.ewido.net
    www.housecall.trendmicro.com
    www.eset.com
    Hope this helps youFindley




  5. #5
    trekkie Guest

    Default Re: Privacy List Added a "Blank" site name - Findley's comment doesn't show

    Findley - Thanks for your quick reply. Since I
    deleted the nameless site entry several times (entry came
    about 1 week ago) & it
    returns on PC startup, I'll try your other suggestions re database and malware.
    Thanks for your thoughts and time.
    Nov 30, 08

  6. #6
    findley Guest

    Default Re: Privacy List Added a "Blank" site name - Findley's comment doesn't show


    <blockquote><hr>Trekkie wrote:
    Findley - Thanks for your quick reply. Since I
    deleted the nameless site entry several times (entry came
    about 1 week ago) &amp; it
    returns on PC startup, I'll try your other suggestions re database and malware.
    Thanks for your thoughts and time.
    Nov 30, 08
    <hr></blockquote>Trekkie,
    You are very welcome.
    Please post back your results.
    Regards,Findley

  7. #7
    trekkie Guest

    Default Privacy List Added "Blank" site - Thanks, Findley

    Findley,
    Hooray - the blank is now gone.

    PC did act a bit strange at first, though -- I deleted the two Zone
    files
    you suggested and on reboot, got a
    Windows
    &quot;Memory Parity&quot; error (though 9.7 GB of my PC's 12.6 GB are free space).
    So I did a few restarts and when my Zone suite opened, that blank site line wasn't there -- and hasn't resurfaced in the two days since it left.
    Thanks, again.
    Regards,Trekkie

  8. #8
    findley Guest

    Default Re: Privacy List Added "Blank" site - Thanks, Findley


    <blockquote><hr>Trekkie wrote:
    Findley,
    Hooray - the blank is now gone.

    PC did act a bit strange at first, though -- I deleted the two Zone
    files
    you suggested and on reboot, got a
    Windows
    &quot;Memory Parity&quot; error (though 9.7 GB of my PC's 12.6 GB are free space).
    So I did a few restarts and when my Zone suite opened, that blank site line wasn't there -- and hasn't resurfaced in the two days since it left.
    Thanks, again.
    Regards,Trekkie

    <hr></blockquote>Trekkie,Excellent
    Thanks for the positive feedback
    Have a great one!Regards,Findley

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •