Results 1 to 2 of 2

Thread: fatal error when ZA launces at boot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    felixmoore Guest

    Default fatal error when ZA launces at boot

    Recently I checked the box to have ZA load at startup; as Win98 boots, I get an error message that "Explorer has caused a fatal error"; when I click close, then the same message says the vsmon has caused the same fault.

    What's happening?


    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:6.0

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Mikado Michigan
    Posts
    2,588

    Default Re: fatal error when ZA launces at boot

    Is there a stop code?
    My homes are [url=http://spywarehammer.com/simplemachinesforum/index.php][b][color=#000099]SpywareHammer.com[/color][/b][/url] and [url=http://zonealarm.donhoover.net/index.html][b][color=#000099]DonHoover.net[/color][/b][/url] and [url=http://www.bleepingcomputer.com/][b][color=#000099]BleepingComputer.com[/color][/b][/url]

    [img]http://www.donhoover.net/MVP_small.png[/img]
    Consumer Security - 2011 & 2012

    Tilting at windmills hurts you more than the windmills.
    -From the Notebooks of Lazarus Long
    Senior of the Howard Families

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •