Results 1 to 2 of 2

Thread: ZASS shut down after booting

  1. #1
    huwp Guest

    Default ZASS shut down after booting

    Hi,
    I am running ZAISS v 8.0.298.035 on windows XP Media Center Edition 2005. After starting the PC, ZA loads normally but then shuts down before my wireless internet connection starts.
    The Windows XP red shield is displayed in the system tray confirming that the firewall and anti-virus is not on. Manually clicking ZA in the start menu loads the program up and restores the firewall and anti-virus functions. The path in the startup of system config. utility points to the same zlclient.exe file as the start menu icon.
    This has been going on for approximately 2 weeks, the only thing I can think of that may interfere is that I downloaded MS update KB967715 in safe mode after it was re-offered to me a few times after downloading!
    Has anyone else seen this problem and how can I fix it?

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,472

    Default Re: ZASS shut down after booting

    Here is a Forum Link from the Moderator that may explain your Upgrade problem..http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...ssage.id=75678
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •