Results 1 to 4 of 4

Thread: Windows power saver utilities not functioning

  1. #1
    curt_il Guest

    Default Windows power saver utilities not functioning

    Hi all...new to forum.I'm using ZA v7.0 on a Dell running WinXP_SP2.
    ZA is preventing my system from going
    into sleep mode...all power save utilities work as advertised with
    ZA
    deactivated.

    The screen saver activates, but
    within minutes the screen saver will go off
    again and the desktop is displayed...the cycle repeats.
    Any ideas?
    Thanks!


    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Windows power saver utilities not functioning

    HI!which version of ZA are you using?There is a problem with ZA autoudates that steal focus on application including the screensaver, this will prevent your system to go into sleepmode.May be this is your problem? You can turn off antivirus/antispyware autoupdates under the advanced option of the antivirus/antispyware tab but you will need to remember to update manually.This issue is resolved on the latest ZASS currently under beta testing.http://download.zonelabs.com/bin/free/beta/zabeta.htmlCheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    curt_il Guest

    Default Re: Windows power saver utilities not functioning

    Hi Fax,
    Thanks for the tip...worked great!
    While I have your attention...could I ask one more question?
    ZA is preventing some websites with active content, such as looping weather radar at Intellicast.com to display the animated loop.
    The site works fine with ZA turned off.
    Any ideas there?(http://www.intellicast.com/National/Radar/Current.aspx)
    Thanks again for the other assist...


  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Windows power saver utilities not functioning

    Hi!just tried quickly the site (main page). It should be enough to uncheck "animation" for the server "images.intellicast.com" under the ZA "Site List" tab.This way it is showing the weather forecast animation. I have also "mobile control" turned OFF for the site.Have a look here (below link)on how to troubleshoot issues with websites:http://zonealarm.donhoover.net/privacy.htmlHope this helps.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •