Results 1 to 2 of 2

Thread: AccuWeather Toolbar help!!

  1. #1
    pennstatejim Guest

    Default AccuWeather Toolbar help!!

    I just installed ZoneAlarm Security Suite last night on my Windows XP Home...I have the Accuweather.com Toolbar in my Internet Explorer. When I am running ZA, the toolbar does not pull any data from the internet, but as soon as I shut down ZA, it works fine...I've played with a lot of the settings but have been unable to get it to work...Any ideas??

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    naivemelody Guest

    Default Re: AccuWeather Toolbar help!!

    See this - http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...d=45211#M45211
    - try using the &quot;Privacy Advisor&quot; see - how ZA treats AccuWeather . Make adjustments. AccuWeather programs in ZA Program control - may need three green bars- super trust level, Access - two green checks, Server - possibly - one green check - &quot;trust&quot; the rest - ' ? '. Also, check in Components - section - make sure it's components have green checks.<hr>Other thoughts - see - http://www.siteadvisor.com/sites/acc...mp;suite=false
    - ZA's security layers - anti-spyware, anti-virus may be flagging some of the files and cookies as adware - as some other companies have, too. Sometimes, if certain 'adware' banners, pop-ups, cookies are blocked - the rest of program is 'denied' access to be fully downloaded - very tricky fine tunning.<hr>You can try with all of &quot;Privacy Protection&quot; off - and see if access is enabled. See - first link, for more options.<hr>:8}NaiveMelody NYC 10-12-07 - Sunny - Bobby Hebb

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •