Results 1 to 10 of 16

Thread: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

Hybrid View

  1. #1
    joopy Guest

    Default ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

    Hello,I've
    upgraded from ie6 to
    ie7 today, and in parallel installed several Windows Updates which were offered to me.After that when opening the ZoneLabs Configuration window, this was empty. So I can't see nor change any settings anymore.Nevertheless ZoneLabs is still active, I can see the pop-up warnings, when anybody wants to access secure areas.This is still the same situation after de- and re-installing ZoneLabs again.What is the problem here?Does anyone have any experience with such kind?Thanks

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,285

    Default Re: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

    Hi!some users have resolved it by registering the relevant dll's.http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...hread.id=84898Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    joopy Guest

    Default Re: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

    Hello,thanks for your feedback.I've tried the other hint with the xml re-registering now, but it didn't help.Still I face the empty screen of the ZoneLabs-UserInterface.Do you have any further hints what to check or change?Thanks a lotRegards

  4. #4
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,057

    Default Re: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

    Very often resetting the ZA database fixes this:[*] Hold down the Ctrl and Shift keys together[*] Right click on the ZA icon near your clock[*] Choose 'Reset' from the box that comes up[*] Choose Yes on the Reset Settings dialog box[*] When prompted, choose OK to restart your system [*] Follow the on screen configuration prompts after reboot

    The ZA is back to the state when first installed - no user setting or configurations just the defaults.

    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  5. #5
    joopy Guest

    Default Re: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?

    Hello Oldsod,
    thanks also to you for another hint.I've tried it, but the result remains still the same: the empty userinterface.Can it be connected to the installation or any configuration of the ie7?What else can I try?
    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,057

    Default Re: ZoneLabs-configuration-window empty after ie7-installation?


    <blockquote><hr>joopy wrote:
    Hello Oldsod,
    thanks also to you for another hint.I've tried it, but the result remains still the same: the empty userinterface.Can it be connected to the installation or any configuration of the ie7?What else can I try?
    Thanks
    <hr></blockquote>
    Oh dear!
    I think it may work properly if you uninstall the ZA and do a reinstall of the ZA.
    That should fix it.
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •