Results 1 to 3 of 3

Thread: Lost connectivity with network shares since last update

  1. #1
    davidosburn Guest

    Default Lost connectivity with network shares since last update

    Version: 8.0.298.000
    I have 2 systems running Vista (Ultimate & Home Prem) connected to a wireless ntework and a WD My World Book network storage drive wired to the accesspoint.
    Since the last update I have lost connectivity to my shares on the net-drive from my V-Ultimate system.
    I am sure it is in ZA because when I turn off ZA, I have fill access to the shares.
    When connected, I can see and connect to the net-drive device, but shares show as unavailable.
    When I turn off ZA, the become available.
    I ahve never seen this before and have bene using ZA for 3 years and the net-drive for 1.
    I have recently gone through ZA with a fine toothed comb and made sure all settings are "default."


    Operating System:Windows Vista Ultimate
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    zaswing Guest

    Default Re: Lost connectivity with network shares since last update

    If it's wireless and settings are default, that might kill NetBIOS if the wireless network is set as Internet. Did you try putting it in the Trusted zone for a trial?

  3. #3
    davidosburn Guest

    Default Re: Lost connectivity with network shares since last update

    Thanks.
    You were dead-on.
    20 minutes after I posted the message, I checked my NetBios.......
    David

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •