Results 1 to 6 of 6

Thread: Strange Log In status for many sites

  1. #1
    chumster Guest

    Default Strange Log In status for many sites

    Hello,
    Sorry if sounds a bit confusing.
    I have a strange situation. When
    I try logging onto a few sites (Facebook, my work e-mail, even this ZA Forum), the screen reverts to a blank Log In entry page. I enter my info (ID/password), but
    the blank Log In page
    keeps coming back.
    I have Win XP, tried with both Firefox (3.0.11)
    and IE - same result. If I shut down my browser(s), eventually I am able to log in. It takes a lot of F5. But then, while browsing Facebook, I woudl get a message all of a sudden that I am not logged in anymore. Even some pages within FB are still accessible.
    I tried re-installing Firefox, resetting ZA. Everything on my PC is up to date. Cookie control is turned off (in ZA).
    Any ideas? Is there a setting that I am missing?
    Thank you

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Strange Log In status for many sites

    Hi!the only setting that can conflict with website viewing is the ZA privacy control, apart from the cookies that you are reporting already off, please turn OFF completely also 'adblocking' and 'mobile code control' and test again.For the rest, you could try to completely reset firefox. See here below how to do it:http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b....id=1108#M1108(ignore the specific forcefield instructions)You should also check for malware with good tools like MBAM and supeantispyware.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 06-16-2009 07:35 PM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    chumster Guest

    Default Re: Strange Log In status for many sites

    Thank you, Fax.
    I will try it tonight...

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Strange Log In status for many sites

    You're welcome!

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    chumster Guest

    Default Re: Strange Log In status for many sites

    Oddly enough, it was a the last version of Ad Aware that was a culprit. Even though it worked fine for a few days, uninstalling it (using CCleaner) did the trick!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Strange Log In status --> RESOLVED adaware conflict

    Hi!if you need a good free antispyware you can use MBAM or Supeantispyware.IMO Adaware is not really up to the job anymore.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 06-21-2009 09:55 AM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •