Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

  1. #11
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    You're welcome!Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  2. #12
    gargantula Guest

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    Awesome read. I have also used the ZAS for a long time now. Maybe more than 5 years? It has great control and I think suits the more advanced users. I trust its OS Firewall to protect me. It just stinks the bugs that ZAS has though. Right now I am trying to get one taken care of via tech support. While downloading streaming videos on any video site the download scan stop at any point randomly. Very annoying since I have to refresh the page and hope it works the next time and keep refreshing till I can watch the whole video. I had Version 6.5 before but decided to try 7.0 again since 7.0 was locking up my computer on boot up the last time.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    Hi!I would simply reset ZA your database.. it does look like incorrect setting or corrupted settings...Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  4. #14
    gargantula Guest

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    I reformatted my computer and tried again and still the same problem. Now on Version 6.5 with the ability to download files fully now!

  5. #15
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    Hi!be aware that 6.5 comes with a weak antivirus... especially against trojans and adware. Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  6. #16
    gargantula Guest

    Default Re: ZA not catching all Ad/Spy Cookies

    I know, but I had no choice. I canfinally make the jump to version 7. The latest 7.0.408.000 fixed the streaming video problem I had. The Anti-Virus engine slows down my comptuer too much so I have to disable it to be able to use my computer's full power. Waiting for a fix to that now.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •