Results 1 to 5 of 5

Thread: Anti-virus is deactivated......

  1. #1
    seasideannie Guest

    Default Anti-virus is deactivated......

    Zone Labs had deactivated Anti virus
    This message came up when I logged on today - Zone labs will not let me reactivate the antivirus.
    If I try to update A-virus or A-spyware I get an anti-virus update error.
    Any one else had this, any clues?
    I have never had any problem with Zone labs before.
    I might add that I had re-booted because my system was being incredibly slow.



    Operating System:Windows 2000 Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    harte Guest

    Default Re: Anti-virus is deactivated......

    I am having the same problem and I can't find how to fix it. Can anyone help?

  3. #3
    seasideannie Guest

    Default Re: Anti-virus is deactivated......

    Strangely... I have logged on today and everything is
    working fine!
    :8}

  4. #4
    corinth Guest

    Default Re: Anti-virus is deactivated......

    Hello, I am Corinth,I am having same problem with my Zone Alarm Internet Security Suite anti-virus.Anti-virus shows deactivated, and I am unable to click on "ON" to activate it.
    Please,does anyone out there have an answer for this problem?
    Thank you in advance.

  5. #5
    harte Guest

    Default Re: Anti-virus is deactivated......

    I reset my clock and turned off the firewall, my virus definitions updated, I turned the firewall back on
    and shut everything down.

    When I turned it back on today, everything is working fine. I hope this helps someone.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •