Results 1 to 2 of 2

Thread: Issues after install

  1. #1
    iobrien Guest

    Default Issues after install

    I reformatted and installed Windows XP on my machine.
    As part of that I downloaded the current version of ZoneAlarm and installed that and applied my license key.
    I am running the following
    Windows XP Pro SP3 with all patches
    ZoneAlarm Internet Security Suite
    ZoneAlarm Security Suite
    TrueVector security engine
    Driver version
    After the computer has set for about 30 minutes or so the vsmon.exe process pegs the CPU at ~100% and the machine is basiclly unuseable at must be rebooted?
    Any ideas?

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004

    Default Re: Issues after install

    Hi!please go back to version 7 and only update ZASS whenthe automatic ZA feature will notify you of a new version.Download: you can install the latest BETA bug fix release (at your own risk).There is currently an offer of 1 year free license if you provide valuable feedback on try to install ZA without the upgrade option or without restoring previous ZA settings backup.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts