Results 1 to 3 of 3

Thread: ZASS 8.0. 298 Anti-Virus toggle button is not working

  1. #1
    seemart Guest

    Default ZASS 8.0. 298 Anti-Virus toggle button is not working

    Hi,

    I installe above ZASS 298 today but it has started giving problems , Anti Virus toggle button is not working and it is written that " Anti virus is de-activated . Thsi can occur if the system clock has been set forward or anti virus updated has been disabled. The system clock is working ok . I try to use the toggle button of anti virus module , it is not working. I can understand why comanies release without testing. I am using ZASS long but no problem. I s any one can help me in this matter

    Seemart

    Operating System:Windows Vista Home Premium
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    capesailor Guest

    Default Re: ZASS 8.0. 298 Anti-Virus toggle button is not working

    With the latest ZASS update I am also not able to turn on antivirus/malware protection.
    The message says antivirus isn't properly set.
    I click on "fix it" and antivirus updates okay but the antivirus protection won't load.
    I haven't changed any of my settings but since the update virus protection won't work.
    Dell XPS M1530
    MS Vista Ultimate
    service pack 1 build 6001

  3. #3
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: ZASS 8.0. 298 Anti-Virus toggle button is not working

    Hi!please report to ZA technical support: www.zonealarm.com/tsform Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •