Results 1 to 7 of 7

Thread: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

  1. #1
    za_avastfan Guest

    Default FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    Dear ZA Forum Gurus and Members,

    I believe that ZA has rectified the false positive mentioned in the message subject.

    The latest anti-spyware update (01.200903.5515) does not detect this item when a scan is performed.

    Is this the same for everyone else?

    Update and run another scan!!

    Best wishes,

    ZA_avastfan1

  2. #2
    americanhero Guest

    Default Re: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    Fixed what?The problem is back again

  3. #3
    linkslet Guest

    Default Re: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    I also have successfully updated ZA anti-spyware, re-installed Flash Player, and run a clean spyware scan.Be sure to uninstall Adobe Flash Player and update your ZA prior to re-installing.

  4. #4
    pairofhearts Guest

    Default Re: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    Yup......fixed with latest signature update, without uninstalling and re-installing Flash Player!

  5. #5
    ananda Guest

    Default Re: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    Hi
    It was indeed this latest anti-spyware update (01.200903.5515) that made us happy again.Several scans
    on both my laptop & desktop, but no malicious intruders on either of them.
    All's well that ends well!
    Wishing you all happy Flashing!

    Ananda

  6. #6
    pachinko Guest

    Default Re: FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    Yes, today, 2009-03-29
    Win32.lhdyzz was detected in my system as a trojan. For now I have quarantined it. Is it safe to restore?

  7. #7
    pachinko Guest

    Default NOT FIXED!!! - False Positive with Adobe Flash from file name Flash10b.ocx

    AIt is still not working right. After it quarantined the file I tried to restore it but now Flash is not working at all.
    I do not know if I should just try to reinstall Flash or if that might make things worse. What a mess. I wish someone form Zonelabs would post a solution.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •