Results 1 to 4 of 4

Thread: Zonealarm Anti-Virus NOT detecting Forcefield

  1. #1
    technodelic Guest

    Default Zonealarm Anti-Virus NOT detecting Forcefield

    Hello,


    I am new to this forum so please bear with me...

    I have zonealarm's anti-virus and {as of last night} just purchased there forcefield program.
    Everything seemed fine except i noticed two strange things.


    1/ When i brought up the anti-virus panel, all links and buttons were not functioning/responding.
    I had to reset the whole system to get anti-virus to be useable again.

    2/ I clicked the 'verify you are running all necessary protection on this computer' link. The browser
    was launched with the report, but i was SHOCKED to see..


    Your protection does not include ..

    Secure Browsing.

    Course of action.

    ADD ADDITIONAL PROTECTION:
    ZoneAlarm
    ForceField $19.95


    This is totally crazy. Two pieces of software i rely on heavily and they can't even detect each other.
    I'm just wondering if anyone else has noticed this worrying error?

    Operating System:
    Windows XP Pro
    Software Version:
    8.0
    Product Name:
    ZoneAlarm Antivirus

    Message Edited by Technodelic on 07-10-2009 05:13 AM

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Zonealarm Anti-Virus NOT detecting Forcefield


    <BLOCKQUOTE><HR>Technodelic wrote:
    2/ I clicked the 'verify you are running all necessary protection on this computer' link. The browser
    was launched with the report, but i was SHOCKED to see..<HR></BLOCKQUOTE>Hi!Just a GUI bug, ignore it. Only with ZA Extreme you will see all 'green'.This is the same in ZA Suite.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    technodelic Guest

    Default Re: Zonealarm Anti-Virus NOT detecting Forcefield

    Phew, what a relief :]


    Thanks

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,289

    Default Re: Zonealarm Anti-Virus NOT detecting Forcefield

    You're welcome!Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •