Results 1 to 2 of 2

Thread: Every time I run the virus scan...

Hybrid View

  1. #1
    hikariangel Guest

    Default Every time I run the virus scan...

    I get an endless number of the exact same alert dialogs.
    --------------
    ZoneAlarm Security Alert
    High

    C:\WINDOWS\SYSTEM32\Zonelabs\avsys\ScanningProcess .exe
    (ScanningProcess.exe) event=0 subevent=0 class=1
    ("C:\WINDOWS\SYSTEM32\ZONELABS\vsmon.exe&quot ;,"","" )

    Application: ScanningProcess.exe
    --------------

    I am running the Security Suite version 7.0.462.000 and everything (firewall, virus, spyware, Windows XP) is up to date to the best of my knowledge. I have only ZA for my virus and firewall and this box has been popping up for the last few months every time I try to scan my machine. Anyone have any ideas? It pops up endlessly even if I check the "Apply this setting to all suspicious behaviors..." box.

    Operating System:
    Windows XP Home Edition
    Software Version:
    7.0
    Product Name:
    ZoneAlarm Internet Security Suite

    Message Edited by hikariangel on 01-29-2008 09:44 PM

  2. #2
    jdoliver Guest

    Default Re: Every time I run the virus scan...

    there is a thread on this. see http://forums.zonealarm.org/zonelabs...ssage.id=17722
    Resetting the database has been reported to fix it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •