Results 1 to 2 of 2

Thread: ZAP is messing up my w3c validation...

  1. #1
    toemotor Guest

    Default ZAP is messing up my w3c validation...

    I hope this post is in the right place...

    Hi all,

    I seem to have a problem with new sites in that they validate on my local drive (tidy) but when I upload them to my server the following java script becomes inserted into my html:

    Not only does the script create errors in tidy but it also causes my link to the w3c validator to return a "No Referer header found!" message.

    Any advise on how to cure this would be awesome.

    Thanks!

    J

    WinXP Media Center Edition
    Firefox 1.5
    ZA Security Suite

    PS - it looks like I can't post the script but I believe it to be attached to a ZA product...

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:6.0

  2. #2
    billc Guest

    Default Re: ZAP is messing up my w3c validation...

    It is Zone Alarm doing the JavaScript insertion (something like 'javascript' src='http://127.0.0.1:1025/js.cgi?). The way to get around this is to turn off all of your Main Privacy blocking before you try to work with Tidy or your page codes. With all Privacy off, the insertion will not be made but you can leave your firewall running.

    Two side notes. First, I didn't know about Tidy until your post & the help of Google. And the reason you couldn't post the script is because this board recognizes and uses HTML.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •