Results 1 to 3 of 3

Thread: No slideshow

  1. #1
    haroldb Guest

    Default No slideshow

    Slideshow in Kodakgallery.com will not work unless i exit ZA pro.Harold

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm Pro
    Software Version:5.x

  2. #2
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    East Coast of Florida - Lightening/Shark Bite Capital of the World
    Posts
    2,477

    Default Re: No slideshow

    Hi,

    Welcome to the Forum!

    PLEASE try the following solution, if it does not fix your problem, PLEASE post back, Thanks.

    It is likely your Privacy settings causing the problem. The Privacy advisor can help resolve the issue and allow you to customise those sites for your use. You will need to go to the Privacy Panel and click on 'custom' in Cookie Control. Then go to the bottom and enable 'Show Privacy Advisor' click apply then ok.

    Next go to the page in question and when the Privacy Advisor alert pops up, click on "Click here for details'' and it should take you to the Site List box where you will see the entry causing the problem. The name of the entry can be found in the "Entry Detail" box at the bottom of the page. Now click on 'options' and turn off the ones that interfer with the page. You may have to try several and then refresh the page until the issue is resolved. Also clean your cache when completed.

    PLEASE keep me posted on your results, Thanks.

    SlyFox
    "Politeness costs nothing and gains everything".

    Click here for ZA Support

    Avail. 24x7 - Excl. Holiday













  3. Default Re: No slideshow

    Thanks a lot, solved my problem.In ZA privacy Turned off,Cookie ControlAd BlockingMobile Code ControlThanks again, Harold

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •