Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: ZoneAlarm Pro 7 not working well AT ALL with FireFox

  1. #11
    xxmrsoulxx Guest

    Default Re: ZoneAlarm Pro 7 not working well AT ALL with FireFox

    Thanks for the response, Bill.
    I think I have it worked out.
    Cleaning the cache was the key -- also freed up 730 MB!

  2. #12
    mycosystems Guest

    Default Re: ZoneAlarm Pro 7 not working well AT ALL with FireFox

    bolony
    If it is designed to work that way then it is a design process bug!
    Given the major problems the privacy system causes to sites like e-bay (espescially outside US) it should NEVER have been implimented in its current form. I have a cookie blocker installed, and KISS did ad, spy and banner blocking without problems, so it is not these features, but the manner in which they are implimented which causes the problem. Basically, ZASS is a good problem, but the 'privacy' system is microsoft worthy bug wise.

  3. #13
    gullwing Guest

    Default Re: ZoneAlarm Pro 7 not working well AT ALL with FireFox

    Thanks for the help. I had just upgraded to the latest version of ZASS and began having problems with accessing eBay with FireFox. I got onto the forum and followed what was posted under this thread and I am now able to access eBay with Firefox with no other apparent problems.

    Thanks again.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •