Results 1 to 2 of 2

Thread: New Fix (483) and Online Gaming Problem

  1. #1
    zapler Guest

    Default New Fix (483) and Online Gaming Problem

    Hello,

    I updated my Zone Alarm Pro to the newest version since my outgoing connections were blocked.
    But now I have a problem. After some minutes of playing online (Call of Duty 4 v1.7) my
    ping goes up to 500 then the connection get lost and my system freezes!

    If I turn off ZAP and try to play everything works. Ping 65 and no freeze.
    That's why I think it's a problem referring to ZAP.

    Does anybody has this problem too or has a idea or solution?

    regards ZAPler

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: New Fix (483) and Online Gaming Problem

    Hi!
    try to reset the ZA setting.
    Usually this is resolving the issue.

    1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together
    2.) Right click on the ZA icon near your clock
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after reboot

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •