Results 1 to 3 of 3

Thread: Dead slow boot up

Hybrid View

  1. #1
    ggski Guest

    Default Dead slow boot up

    Ever since installing the last update from zone labs for zone alarm pro, My system will not boot up and the zone lab icon is missing from the tray on the bottom right of the screen, I have tried to run from the programs box, but the program won't start.
    The hard drive sounds like it is just reading and reading.

    How can I get into zone alarm to stop it from running.
    ?
    Help


    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    hammernu Guest

    Default Re: Dead slow boot up

    Try booting into Safe Mode without Internet. Then uninstall ZoneAlarm Pro. After that, continuing in Safe Mode but with Internet, do the following:
    http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...message.id=103

    Now boot into Normal Mode and all should be fine. Then you can do a fresh install of ZoneAlarm Pro. If you want fewer problems, do as I do: Start the install in Safe Mode without Internet. When ZoneAlarm requests a reboot, reboot into Normal Mode.

  3. #3
    tumblingdice Guest

    Default Re: Dead slow boot up

    After using ZA suite for years I suddenly have this problem too. It began on the 5th this month as well. I'm wondering what is up?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •