Results 1 to 2 of 2

Thread: Zone Alarm 7.0.483 not getting along with Live Messenger 8.1.0178

  1. #1
    josechung Guest

    Default Zone Alarm 7.0.483 not getting along with Live Messenger 8.1.0178

    After installing the critical update in August, I'm having some issues with Live Messenger: I need to log in 2 or 3 times before it will keep me logged in; some people's display pictures won't appear at my end, and if they change their MSN nick, the change doesn't show up at my end.

    I had identical problems with an earlier Zone Alarm and, with the help of an old thread on these forums, was able to tweak some ZA settings in order to get MSN functioning fine. Alas, now I can't find that thread...

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,283

    Default Re: Zone Alarm 7.0.483 not getting along with Live Messenger 8.1.0178

    Hi!See here:http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...essage.id=3667If it does not work than your ZA settings may be corrupted. Try to reset them.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •