Results 1 to 4 of 4

Thread: Site List not adding new sites.

  1. #1
    codaken Guest

    Default Site List not adding new sites.

    I have Site adviser turned on. But no new sites will show up in the site list. Is this normal? Could I get some more information as to how I can expect the site adviser to work?

    Thank you.

    Operating System:Windows Vista Business
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Site List not adding new sites.

    Hi!

    may be your settings are corrupted and may need to be reset. This way:

    1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together
    2.) Right click on the ZA icon near your clock
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after reboot

    For a tutorial on how to use site advisor and privacy see here:
    http://zonealarm.donhoover.net/privacy.html

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    codaken Guest

    Default Re: Site List not adding new sites.

    Resetting the program has seemed to work so far. All the sites I have had issues with have started working just fine after the reset. Thank you.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Site List not adding new sites.

    You're welcome!Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •