Results 1 to 10 of 10

Thread: Sites not loading since Zone Alarm update

  1. #1
    azimuth Guest

    Default Sites not loading since Zone Alarm update

    Since updating to ZA version 80_298_000 (and now the latest version 80_298_035), I'm having trouble with a few websites refusing to load in Firefox or IE, notably www.kotaku.com. I have entered the address into ZA's site list and given it all available permissions, and even then it won't load.

    Operating System:
    Windows XP Home Edition
    Software Version:
    8.0
    Product Name:
    ZoneAlarm Internet Security Suite

    Message Edited by Azimuth on 04-02-2009 03:36 AM

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Hi!go to ZA privacy control --> Main --> Turn OFF cookies, adblocking and mobile control.Does it work now?Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    azimuth Guest

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    They were already turned off. :P I've no idea what could be causing this. I've also just discovered that www.starcraft2.com won't load either. This is extremely problematic for me, as I am a gaming journalist, and I really do need to be able to access these websites.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Hi!then it means your ZA settings are corrupted. To repair this problem, please follow the steps below. Please note that this will remove your program permission settings (so you may want to make
    note of them), but re-establishing them is a simple process.1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together
    2.) Right click on the ZA icon near your clock
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after rebootCheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    azimuth Guest

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Thanks for the advice, but it has failed to correct the problem. Interestingly, here is another person who had a similar issue last year:

    http://www.techimo.com/forum/securit...ain-sites.html

    I can't load www.consumerist.com either. It simply stops loading on all affected sites when Firefox's status says, "Transferring data from tags.[domain].com"

  6. #6
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Hi!than it means that your system locks configuration files and do not allow for a clean re-start.To resolve it you can proceed in two ways.Try first the clean remove. Follow the instruction below:http://www2.nohold.net/noHoldCust542...n_install.html** Remove the folders detailed at the end of the document and keep note of your license.Download latest version of ZA: www.zonealarm.com/zasuitedownload/Install ZA --> Keep Privacy control totally OFF and try again.Post back.... if the above fails you will need to completely remove ZA manually.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  7. #7
    azimuth Guest

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Thanks again. I've followed the instructions on the page precisely, and this problem is persisting.

    It appears, however, that after all that effort, this is not an issue with ZA. Shutting down ZA has made no difference. I'm now absolutely baffled. :P

  8. #8
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Lol, sorry I thought you checkedif it was working without ZA.Otherwise why posting here? Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 04-04-2009 10:22 AM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  9. #9
    azimuth Guest

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    Hehe, I just assumed it was ZA as the problem began when I updated to the latest version. A strange coincidence, but apparently a coincidence nonetheless. In retrospect, it was exceedingly silly of me not to have checked that. Thanks anyway.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: Sites not loading since Zone Alarm update

    You're welcome!Don't worry, it happens more than you can beleive in here... Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •