Results 1 to 5 of 5

Thread: TrueVector Service stop working?

  1. #1
    zake Guest

    Default TrueVector Service stop working?

    I'm get this error every now and then. Any reason why i keep getting this? OP: is Vista 64bit, SP1

    Should i reinstall ZA? Could Windows Defender be causing ZA to give this error? Because i think it's still turned on.

    This is what is reporting:

    Problem Event Name: BEX
    Application Name: vsmon.exe
    Application Version: 8.0.298.35
    Application Timestamp: 49d2cf10
    Fault Module Name: zlparser.dll
    Fault Module Version: 8.0.298.35
    Fault Module Timestamp: 49d2cf0d
    Exception Offset: 0000f2ae
    Exception Code: c0000409
    Exception Data: 00000000
    OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 92ae
    Additional Information 2: 09a5c356478b32fa836aa0d421032f91
    Additional Information 3: 0866
    Additional Information 4: 960d9e7f78f86ab5934ef850864dff0a

    Operating System:Windows Vista 64 bit
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: TrueVector Service stop working?

    Hi!if you go to ZA privacy control and you completely turn OFF cookies, adblocking and mobile control...Do you still get the problem? There is an issue in the privacy module.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 04-16-2009 09:02 AM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    zake Guest

    Default Re: TrueVector Service stop working?

    I'll let you know if get it again. I have turn off the things you listed in reply.
    Thanks.

    On a side note it started doing this after i updated to 8.298.32 for a conficker fix update.

    Message Edited by Zake on 04-16-2009 12:51 AM

  4. #4
    cyphergary Guest

    Default Re: TrueVector Service stop working?

    I don't know if I am being dense, but I am using ZoneAlarm Extreme Security, and I do not find any 'Privacy' tab, or anywhere to set up privacy stuff like cookies.
    Am I missing something here?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,287

    Default Re: TrueVector Service stop working?

    Hi!please do not hijack other users thread.ZAX replaced privacy control by ForceField.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •