Results 1 to 3 of 3

Thread: new ZASS 7.0.462.000: program components do not show up and firewall zones are lost

Hybrid View

  1. #1

    Default new ZASS 7.0.462.000: program components do not show up and firewall zones are lost

    Hi,

    I downloaded and installed the new version 7.0.462.000. Installation was smooth and fast. However,
    - even though I made an upgrade (not a clean install), all entries in "Firewall -> Zones" have been lost;
    - the program components do not show up (the window is empty). All programs, however, run fine ...
    Any explanation and does this need to be corrected ?


    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.462.000
    TrueVector version:7.0.462.000
    Driver version:7.0.462.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.82
    Anti-virus signature DAT file version:930641573
    Anti-spyware engine version:5.0.187.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200711.2895
    AntiSpam version:5.0.6.8903

    Message Edited by ptulkens on 11-24-2007 02:36 PM

  2. #2
    gdo Guest

    Default Re: new ZASS 7.0.462.000: program components do not show up and firewall zones are lost

    Same happened to me this week. No program components showing. Also, ZA updating client keeps program control tab keeps setting it self to BLOCK under server for trusted and internet zones.

  3. #3

    Default Re: new ZASS 7.0.462.000: program components do not show up and firewall zones are lost

    Hi,
    I eventually got the solution (from Blue Pencil). What I needed to do was to open Progam Control > Main and there click on "Custom" and check "Enable component control" and then REBOOT ... I now works fine. I hope it works for you too.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •