Results 1 to 5 of 5

Thread: Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install

  1. #1
    pal Guest

    Default Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install

    I just installed ZoneAlarm Internet Security Suite on a system running Win2000 after I un-installed all other virus & firewall applications. Rebooted before install, installed ZoneAlarm, when I reboot, the system almost does a full reboot, but it stalls and goes into a blue screen with the following error message:
    Stop:0x0000001E (0x0000005 0x8041FF81, 0x00000000, 0x00000047)
    KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED
    ***Address 8041ff81 base at 80400000,
    Date Stamp 3ee6c002 - ntoskrnl.exe
    Beginning dump pf physical memory
    Dumping physical memory to disk XXX (Count down Numbers)

    Then it counts up up a 100 and starts the whole thing over and over.

    Is there a solution to my problem?

    Thank you

    Message Edited by Pal on 02-15-2008 11:50 PM

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,292

    Default Re: Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install

    Hi!looks like an error at kernel level... not good.Either there are left overs from previous installation or you have still other tools hooking at kernel level that conflict with ZA.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    guizop Guest

    Default Re: Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install

    I had this problem with windows 2000. I must admit that it may contain remnants of an antivirus with a scottish name.I had to disable srescan device in safe mode to be able to boot
    - Best regards,- gg

  4. #4
    pster Guest

    Default Re: Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install

    Seems ZA has a problem...I'm a longtime user of ZA and after the latest upgrade to 7.0.462.000 applied yesterday, my trusty old Win2000Pro machine got the blue screen on restart.
    Uninstalled ZA and it came back to life.
    What gives?!?

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,473

    Default Re: Blue Screen w/Error message after ZoneAlarm install


    <BLOCKQUOTE><HR>pster wrote:
    Seems ZA has a problem...I'm a longtime user of ZA and after the latest upgrade to 7.0.462.000 applied yesterday, my trusty old Win2000Pro machine got the blue screen on restart. Uninstalled ZA and it came back to life. What gives?!?
    <HR></BLOCKQUOTE>Please Read this Link.. that deals with BSOD using Zone Alarm to 7.0.462.000http://209.34.83.233/noHoldCust542/P...s/frameskp.asphttp://209.34.83.233/noHoldCust542/P...=209.34.83.229
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •