Results 1 to 2 of 2

Thread: Trouble loading OS after ZASS 7.0.462.000 install

  1. #1
    pugoshot Guest

    Default Trouble loading OS after ZASS 7.0.462.000 install

    Hello all.
    I am having trouble loading my OS
    after doing a clean install of ZASS 7.0.462.000.
    I have Spyware Dr. and Norton Security Suite 2006.
    My OS is
    Windows XP SP2.
    I did the clean install of ZASS as recommended by ZL. I uninstalled and deleted all Zone Alarm files.
    I reboot and installed v7.0.462.000 and reboot again.
    Everything went fine.
    But my Windows XP will not load.
    Please help.
    Thank you!

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,677

    Default Re: Trouble loading OS after ZASS 7.0.462.000 install

    Hi!

    ZASS 7 does not play nice with Spyware Doctor. You cannot install ZASS if you have Norton installed.
    Golden rule: Never run 2 antivirus at the same time nor two firewall.

    If you want to install ZASS 7 you will need to completely remove Norton and SD.
    Norton in difficult to remove completely and you will need to use their removal tool:
    http://service1.symantec.com/SUPPORT...05033108162039

    Also clean your system and registry before installing ZA. You can use ccleaner
    (http://www.ccleaner.com/download/bui...wnloading-slim)

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •