Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: cannot install ZA Security Suite update 470

  1. #11
    lslaback Guest

    Default fixed???

    I think ZA still has a bug in 470. (I really hate to point this out) After my fresh download and license key offering I looked at the ZA info page and saw that I had a fresh 2 years on my subscription dating from my fresh download! Maybe this is compensation for my 2 days of struggling with recovery from the upgrade mess.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: fixed???

    Hi!Don't worry, its normal,as soon as ZA will connect to the registration server it will download the correct days left...Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 03-27-2008 07:06 PM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #13
    frankjg Guest

    Default Re: fixed???

    ZA sure seems to have a bug. After faulting the upgrade on my own 4 machines I tried the upgrade on my office machines, 4 out of 7 had major problems. 2 others it would not install at all. The 7th did work and there was no difference between all 7 machines. Same OS XP same software and same prior ZASuite version.

  4. #14
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: fixed


    <BLOCKQUOTE><HR>lslaback wrote:
    I found these instructions in a 2004 reply. Did all but the registry editing (saved that for desperate times). Did the trick. The new install worked and the license key was successfully accepted.
    I neglected to give that my system is WINXP/SP2, fully up to date, with no add-on runtime stuff and just routine commercial software. Why the 470 upgrade barfed on my PC is a puzzle. If anyone from ZA wants a copy of my directory or registry or anything else to debug this upgrade install I'm willing to provide it. I really like ZA and want it to continue being successful.

    Thanks for your help.
    <HR></BLOCKQUOTE>
    http://s118.photobucket.com/albums/o...h_1welcome.gif to the Zone Alarm User Forum..Thank you for your Feedback..--------------------------------------------------------
    My XP Configuration:
    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.470.000
    TrueVector version:7.0.470.000
    Driver version:7.0.470.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.85
    Anti-virus signature DAT file version:947619923Anti-spyware engine version:5.0.189.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200803.3565
    AntiSpam version:5.0.6.8903
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #15
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: fixed???

    Hi!to avoid any problem during upgrade, just follow these simple four steps1. Download the installer2. On your current ZA, UNcheck "Load ZA... at startup" (under overview --&gt; preferences tab)3. Reboot the system4. Install the new update (clean or upgrade)For what it counts, I have updated two systems here (without doing the above) and the update process worked flawlessly.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 03-27-2008 08:51 PM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  6. #16
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: fixed???


    <BLOCKQUOTE><HR>fax wrote:
    Hi!to avoid any problem during upgrade, just follow these simple four steps1. Download the installer2. On your current ZA, UNcheck "Load ZA... at startup" (under overview --&gt; preferences tab)3. Reboot the system4. Install the new update (clean or upgrade)For what it counts, I have updated two systems here (without doing the above) and the update process worked flawlessly.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 03-27-2008 08:51 PM
    <HR></BLOCKQUOTE>Dito.. same Successful install of ZASS 7.0.470.000 for XP SP2 on two computers..--------------------------------------------------------
    My XP Configuration:
    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.470.000
    TrueVector version:7.0.470.000
    Driver version:7.0.470.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.85
    Anti-virus signature DAT file version:947623099
    Anti-spyware engine version:5.0.189.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200803.3565
    AntiSpam version:5.0.6.8903
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  7. #17
    frankjg Guest

    Default Re: fixed???

    Tried the &quot;No load at start up&quot; no difference doing upgrade

    Task Manager reports 95% CPU usage for Scanning Process.

    Same problem on HP Laptop and Dell Desktop

    Reloaded a fresh Win XP Pro OS on the Laptop with the only other software loaded as ZA 7.0.462
    and attempted to do a upgrade to 7.0.470.
    Same problem system locked up and Task Manager reports 90% CPU usage by Scanning Process.

    Frank

  8. #18
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,465

    Default Re: fixed???


    <BLOCKQUOTE><HR>Frankjg wrote:
    Tried the "No load at start up" no difference doing upgrade

    Task Manager reports 95% CPU usage for Scanning Process.

    Same problem on HP Laptop and Dell Desktop

    Reloaded a fresh Win XP Pro OS on the Laptop with the only other software loaded as ZA 7.0.462
    and attempted to do a upgrade to 7.0.470.
    Same problem system locked up and Task Manager reports 90% CPU usage by Scanning Process.

    Frank
    <HR></BLOCKQUOTE>Thank you for your Feedback..Please Report the details of your problem Directly to ZA Tech Support for Free at www.zonelabs.com/tsformPlease use Win IE Browser, and when you click on the Submit Button you will receive an Auto-Generated Confirmation Email with a case numberand a responce from Tech Support ASAP..Please post back with your progress report..--------------------------------------------------------
    My XP Configuration:
    ZoneAlarm Security Suite version:7.0.470.000
    TrueVector version:7.0.470.000
    Driver version:7.0.470.000
    Anti-virus engine version:3
    Anti-virus SDK version:5.0.1.85
    Anti-virus signature DAT file version:947623099Anti-spyware engine version:5.0.189.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200803.3565
    AntiSpam version:5.0.6.8903
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  9. #19
    frankjg Guest

    Default Re: fixed???

    Thanks I will do

    Frank

  10. #20
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: fixed???

    Hi!High CPU usage is anothe issue as compared to the OP post...and different are the solutions to apply. Including resetting ZA database or selective start-up of applications.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •