Results 1 to 4 of 4

Thread: I updated to 70-470-000 update was completed. But now I g...

  1. #1
    needtono Guest

    Default I updated to 70-470-000 update was completed. But now I g...

    I updated to 70-470-000 update was completed. But now I get message firewall is not on but it is. Do not know what the problem is.

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,674

    Default Re: I updated to 70-470-000 update was completed. But now I g...


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    needtono Guest

    Default Re: I updated to 70-470-000 update was completed. But now I g...

    I shut down my za for a few minutes and then restarted it that seem to help.Thank you for the info.....................Have a great Day

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,674

    Default Re: I updated to 70-470-000 update was completed. But now I g...

    You're welcome!Glad to hear it worked.Thank you for taking the time to report back.Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •