Results 1 to 2 of 2

Thread: 7.0.470.000 kills internet connection

  1. #1
    superjack Guest

    Default 7.0.470.000 kills internet connection

    Hi. I've read some topics but everyone seems to have a different problem.On startup this morning my computer was doing fine, then I was prompted to update Zonealarm, which I did. When the insallation was finished, so was my internet-connection. Fooling around zith the firewall-settings didn't work, neither did rebooting or system-repair. After uninstalling the firewall my connection was fine again. I then installed ZA again, with the same results. I'm out of tricks.As for other protection software, I use AVG free, Spybot and Spywareblaster. I also use Hitman Pro.If you need anymore info, I'll be happy to supply. Thanx in advance.

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

  2. #2
    superjack Guest

    Default Re: 7.0.470.000 kills internet connection

    So, thanx for the uhm massive response After uninstalling ZA I cleaned up my registry and hard-drive with Ashampoo WinOptimiser and tried installing ZA once again.Seems that worked, because everything is up and running again. Maybe this can help other people.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •