Results 1 to 2 of 2

Thread: web pages don't open

  1. #1
    cmdsuncity Guest

    Default web pages don't open

    I have a desktop and a laptop.
    The laptop connects to the internet through my wireless router.
    I installed zone alarm security suite about 10 days ago and everything worked fine until the other day.
    Now whenever I go to open a web page at the beginning of the day the page looks like it is about to open but then just remains blank.
    I shut down the firewall and then the web page appears.
    Then I move the firewall button to med and for the rest of the day web pages work.
    But once I shut down the pc for the night --the next morning the problem starts all over again.
    I do not have this problem with the desktop.
    It seems that this started after I upgraded to 7.0.740.
    Does anyone have any suggestion on how to fix this? Thanks.Carl

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,286

    Default Re: web pages don't open

    Hi!
    probably some settings got corrupted or are wrongly configured.
    If you reset them you should be able to get back to a normal functioning.

    This way:
    1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together
    2.) Right click on the ZA icon near your clock
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after reboot

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •