Results 1 to 2 of 2

Thread: Can't get it to start in Safe Mode

Hybrid View

  1. #1
    kybigblue Guest

    Default Can't get it to start in Safe Mode

    Per the several posts below, I'm trying to do a clean install of the new version. I've uninstalled the verkacht version but pressing F8 as my computer boots up is having no effect on the boot process. It still boots all the way to the login screen. I've tried 6 or 7 times now. Is there another way to boot into Safe Mode??? Am I missing something here?

    :'(

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Pro

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,290

    Default Re: Can't get it to start in Safe Mode

    Hi!
    probably because on your system F8 is not the key to go in SAFE MODE.

    Try this:

    - Click Start, Run and type MSCONFIG in the box and click OK
    - In the System Configuration Utility, on the BOOT.INI Tab and tick the "/SAFEBOOT" option in the Boot Options section.
    - Now click the OK button. After pressing the button you will be presented with an option to Restart or Exit Without Restart. Please choose the Restart option and the computer will now boot up into Safe Mode.
    Note: If you get a message asking to go to Safe Mode, choose Yes. If you get a help and support window, close this.

    Cheers,
    Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •