Results 1 to 5 of 5

Thread: 7.0.483.000 blocked site?

  1. #1
    blueangell Guest

    Default 7.0.483.000 blocked site?

    upgraded to 483 ok, did scan got the Exploit virus alert, took care of that. Now one of the three sites my company uses is unopenable in Opera. Worked fine before 483, had 470, Other two work fine. The site in question works fine in IE7 and Firefox. Any ideas? Thanks

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: 7.0.483.000 blocked site?

    Cleaned the Opera's cache?
    Is the fraud filter on?
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

  3. #3
    blueangell Guest

    Default Re: 7.0.483.000 blocked site?

    Cache cleaned. Fraud filter?

  4. #4
    blueangell Guest

    Default Re: 7.0.483.000 blocked site?

    I think we can terminate this thread. I think my problem is Opera 9.51, now 9.52, related. Other people are having secure sites not opening problems with Opera.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    9,056

    Default Re: 7.0.483.000 blocked site?

    I found the Opera 9.51 had back page issues, but the pages/sites worked okay. Opera 9.52 is working okay for me.
    Glad the upgrade of the browser solved the problem.
    Best regards.
    Oldsod.
    Best regards.
    oldsod

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •