Results 1 to 2 of 2

Thread: Vista Premium Installation problem

  1. #1
    markcox Guest

    Default Vista Premium Installation problem

    Hi guys,
    Half way through installation in Vista I get the following message from windows:
    Zone Alarm Client has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program.......
    Anyone got any ideas?
    Works fine on my desktop with Vista installed....! Tried with Windows firewall off, no different after several attempts of unistalling and reinstalling.......I've run out of ideas......

    Operating System:Windows Vista Home Premium
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004

    Default Re: Vista Premium Installation problem

    HI!try to clean remove ZA and reinstall.To remove ZA follow this instructions: to remove the folders detailed at the end of the document and keep note of your license)Once removed try to clean your system with afree registry/system cleaner. For example, ccleaner you are not running other overlapping security tools. ZASS does not play nice with many of them.Spyware Doctor, Spysweeper, SpyBotS&D, Adaware, other antispyware, other anitvirus, other HIPS protections, etc. Remove them and install back (if your really need to) after you see ZA is working as it should.Ensure you are not infected by malware. Check your system with a on-line virus check.For example: again the installer of ZA: with default settings do NOT alter them...Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 24x6 Pacific time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts