Results 1 to 3 of 3

Thread: True Vector (vsmon) fails to start

  1. #1
    organfreak Guest

    Default True Vector (vsmon) fails to start

    Hi,I'm using ZA Free 7.0.483.000 on a clean install, Windows XP Pro SP2.After booting up, I have the error message that True Vector Service failed to start, with a red 'X' icon in the sys tray. I can right-click and close ZA from there and then manually restart zonealarm.exe and then all is well until next time I boot up. There seems to be no problem with user permissions, which is the only reference to this problem I could find in the knowledge base.
    The oddest part of this is that vsmon doesn't show up in the Computer Management Console/Services, even after I start it manually. Any help?




    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,464

    Default Re: True Vector (vsmon) fails to start


    <BLOCKQUOTE><HR>organfreak wrote:
    Hi,I'm using ZA Free 7.0.483.000 on a clean install, Windows XP Pro SP2.After booting up, I have the error message that True Vector Service failed to start, with a red 'X' icon in the sys tray. I can right-click and close ZA from there and then manually restart zonealarm.exe and then all is well until next time I boot up. There seems to be no problem with user permissions, which is the only reference to this problem I could find in the knowledge base.The oddest part of this is that vsmon doesn't show up in the Computer Management Console/Services, even after I start it manually. Any help?

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

    <HR></BLOCKQUOTE>Maybe this Forum Link will help fix your problem..http://forums.zonealarm.com/zonelabs...ssage.id=19415
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    organfreak Guest

    Default Re: True Vector (vsmon) fails to start

    Thanks! Will try.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •