Results 1 to 3 of 3

Thread: ZoneAlarm 7.0.483 fails

  1. #1
    ghotik Guest

    Default ZoneAlarm 7.0.483 fails

    At 97% complete, after ZoneAlarm configures, process GBL1B.tmp hangs indefinitely. Killing the process terminates the install with ZoneAlarm being installed on my system, but it does not autostart or request computer restart. When I run ZoneAlarm, TrueVector (vsmon.exe) will continuously spawn and terminate until I uninstall ZoneAlarm.

    I have Symantec End Point protection 11 installed. Disabling Symantec before installing does not change the outcome. Uninstalling Symantec before installing does not change the outcome.

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,470

    Default Re: ZoneAlarm 7.0.483 fails


    <BLOCKQUOTE><HR>ghotik wrote:
    At 97% complete, after ZoneAlarm configures, process GBL1B.tmp hangs indefinitely. Killing the process terminates the install with ZoneAlarm being installed on my system, but it does not autostart or request computer restart. When I run ZoneAlarm, TrueVector (vsmon.exe) will continuously spawn and terminate until I uninstall ZoneAlarm.

    I have Symantec End Point protection 11 installed. Disabling Symantec before installing does not change the outcome. Uninstalling Symantec before installing does not change the outcome.

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:7.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

    <HR></BLOCKQUOTE>



    It looks like you have a Bad Install, or Other Securitty Program Blocking the Install of ZoneAlarm.

    Please read the Following Forum Link..http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...ssage.id=54804
    http://forums.zonelabs.org/zonelabs/...message.id=154
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    ghotik Guest

    Default Re: ZoneAlarm 7.0.483 fails

    I downloaded Norton's removal tool and tried installing ZoneAlarm after it had cleaned all my Norton products, but it still didn't work. I don't have any other security software installed, except TrueCrypt which shouldn't matter, no antispyware or other firewalls. Checking the System Event log, it only says The TrueVector Internet Monitor service terminated unexpectedly.

    I actually first encountered this problem with TrueVector continuously spawning and terminating back with my old laptop when I was trying to update ZoneAlarm from version 5 to 6. The update completed successfully, but TrueVector then began to do this spawn/terminate thing. Back then, I just uninstalled and gave **bleep** a try. Now I have a new laptop and would like to return to the fold. Is there any information I can give to help diagnose this?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •