Results 1 to 5 of 5

Thread: Successful Installation of 8.0.298

  1. #1
    cliff_rigg Guest

    Default Successful Installation of 8.0.298

    I have just upgraded from ZAISS 7.0.483 to ZAISS 8.0.298 without any problems. Didn't even have to uninstall or delete anything, just unchecked "Load ZoneAlarm at startup", re-booted, ensured that Windows Firewall was up-and-running, double-clicked the 8.0.298 installer, chose "upgrade", and re-booted when asked to. Couldn't be easier!

    Can report that Scanning Processes are using much less memory than before upgrade.

    Operating System:Windows XP Pro
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,291

    Default Re: Successful Installation of 8.0.298

    Hi!thank you for your positive feedback on the ZA upgrade. Usually this is the procedure that ensure a smooth upgrade (unless your previous version has corrupted settings)Happy driving with the new version.Cheers,Fax

    Message Edited by fax on 03-15-2009 07:18 PM

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    steelsox Guest

    Default Re: Successful Installation of 8.0.298

    Same result here on 2 different desktop units...only the laptop left to do. I have had no issues installing from a downloaded file vs. any upgrade when prompted.

  4. #4
    tuvan Guest

    Default Re: Successful Installation of 8.0.298

    I did just like you with my Zone Alarm Pro, unplugged my internet connection, unchecked load ZA at start, rebooted and closed all applications including anti virus and everything just worked fine with upgrade.

    Cheers
    Tuvan

    Win XP home SP 3
    AVG free 8.0.238
    Ad-Aware 8.0.3
    Spybot S&D 1.6.2

  5. #5
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,467

    Default Re: Successful Installation of 8.0.298


    <BLOCKQUOTE><HR>Tuvan wrote:
    I did just like you with my Zone Alarm Pro, unplugged my internet connection, unchecked load ZA at start, rebooted and closed all applications including anti virus and everything just worked fine with upgrade.

    Cheers
    Tuvan

    Win XP home SP 3
    AVG free 8.0.238
    Ad-Aware 8.0.3
    Spybot S&amp;D 1.6.2
    <HR></BLOCKQUOTE>Thank you for taking the Time to Report your Successful Install to this Forum..
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •