Results 1 to 4 of 4

Thread: Anyplace Control won't load after ZAES install

  1. #1
    nicuvet Guest

    Default Anyplace Control won't load after ZAES install



    After upgrading to ZAES, Anyplace Control Admin model won't load. When I click on icon - brief hour glass, then nothing.
    After complete ZAES uninstall Anyplace works without problem.
    Reinstall not work.
    Also have uninstalle and reinstalled Anyplace but no luck.
    If I turn off ZAES fire wall, antivirus/spyware options still not work.
    I have given the program full permissions.
    It has always worked in earlier versions of ZA.
    Any ideas for a fix?

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Extreme Security

  2. #2
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,284

    Default Re: Anyplace Control won't load after ZAES install

    Hi!go to ZA browser security --> turn it OFFDoes it work now?Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    nicuvet Guest

    Default Re: Anyplace Control won't load after ZAES install

    Thanks for the Reply Fax!
    No - didn't help. I had already tried that but tried again - no luck even after reboot.
    - NICUvet

  4. #4
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    localhost
    Posts
    17,284

    Default Re: Anyplace Control won't load after ZAES install

    Hi!then contact ZA technical support at: ww.zonealarm.com/tsform Cheers,Fax

    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •