Results 1 to 6 of 6

Thread: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

Hybrid View

  1. #1
    donhinrichs Guest

    Default I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

    I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a vista operating system. I think that all is working fine. with the exception that when I click on restore zone alarm control center I get a blank window. It has z zonealarm in the heading. with checkpoint Sone alarm and the rest of the window is blank. I have installed the same version in a windows XP laptop and all works fine.
    I would like to have the zonealarm control center window working with the information not just a blank screen

    Operating System:Windows Vista Home Basic
    Software Version:8.0
    Product Name:ZoneAlarm (Free)

  2. #2
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,464

    Default Re: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

    http://s118.photobucket.com/albums/o...h_1welcome.gif to the Zone Alarm User Forum..It sounds like your ZA Database may be corrupted.

    ZA has incorparated a new way to Reset DataBase files so users don't need to go into Safe mode.


    To repair this problem, please follow the steps below. Please note that
    this will remove your program permission settings (so you may want to make
    note of them), but re-establishing them is a simple process.

    1.) Hold down the Ctrl and Shift keys together then

    2.) Right click on the ZA icon near your clock in the system tray lower right corner
    3.) Choose 'Reset' from the box that comes up
    4.) Choose Yes on the Reset Settings dialog box
    5.) When prompted, choose OK to restart your system
    6.) Follow the on screen configuration prompts after reboot


    ---------------------------------------

    http://i118.photobucket.com/albums/o...4990GV_sig.jpg
    ----------------------------------------------------------------
    ZoneAlarm Security Suite version:8.0.298.035
    TrueVector version:8.0.298.035
    Driver version:8.0.298.035
    Anti-virus engine version:6.0.2.678
    Anti-virus signature DAT file version:981882714
    Anti-spyware engine version:5.0.209.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200904.5675
    AntiSpam version:6.0.0.1429
    -----------------------------------------------------------------
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  3. #3
    donhinrichs Guest

    Default Re: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

    I followed the direction to make the corrections but after the re boot thing are just the same. As you said I had to re-establish the permissions. The program is working as before. When I click on restore zonealarm control center I get the blank page.

  4. #4
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,464

    Default Re: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...


    <BLOCKQUOTE><HR>donhinrichs wrote:
    I followed the direction to make the corrections but after the re boot thing are just the same. As you said I had to re-establish the permissions. The program is working as before. When I click on restore zonealarm control center I get the blank page.
    <HR></BLOCKQUOTE>It is Sometimes very Difficult to Diagnose and fix a Computer from halfway across the Country,
    without All the Details,without the ability to sit in front of your Computer monitor and see what's going on..


    Maybe the following Forum link will help you..

    http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...ssage.id=84623
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

  5. #5
    donhinrichs Guest

    Default Re: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

    I have been using zonealarm for years and this is the first time anything has gone wrong. I have un installed the program 4 different times. I have use another firewall but after using it for a while I always go back to Zonealarm. The first time I installed version 8 I made the mistake of clicking the 15 day trial version. When is was finished I just ask for the basic version. I think that is when the trouble started. At least now I don't get firefox started with the web page from Zonealarm on boot up. Just the small problem of zonealarm control center window. Maybe not worth the effort to fix

  6. #6
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    The 3rd Coast - South Central Texas
    Posts
    10,464

    Default Re: I have just installed zone alarm version 8.0.298.000 on a...

    I'm sorry If the Link in my previous reply did not help, I'm out of Ideas..I would Refer you to ZoneAlarm Tech Support, but that's not available for FREE to users of the FREE product..http://www.zonealarm.com/security/en...al-support.htmZoneAlarm Extreme Security version:8.0.298.035
    TrueVector version:8.0.298.035
    Driver version:8.0.298.035
    Anti-virus engine version:6.0.2.678
    Anti-virus signature DAT file version:981882714
    Anti-spyware engine version:5.0.209.0
    Anti-spyware signature DAT file version:01.200904.5675
    AntiSpam version:6.0.0.1429
    ZoneAlarm ForceField 1.3.130.0
    ZoneAlarm ForceField Anti-Phishing Database 1.2.95.0
    GeorgeV
    ZoneAlarm® Extreme Security


    Click here for ZA Support
    Monday-Saturday__ 6am to 10pm Central time
    Closed Sundays and Holidays

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •