Results 1 to 2 of 2

Thread: Starting problem with NAV

  1. #1
    ingvar Guest

    Default Starting problem with NAV

    I have been a user of NAV and ZA (free version) for some years now.In December last year I upgraded from NAV 2002 to NAV 2006 (no problems).Then I upgraded to the latest version of ZA (6.1.737.000) and after that my problem began.Problem:After it's initial check NAV alerts that the E-mail protection needs attention, and the sign in front of "Norton" in the taskbar is an exclamation mark in yellow.BUT:This problem seems to solve itself!After about three minutes (and some activity in the computer) the sign changes to a check sign in green.Can anybody tell me what the problem is due to and how to fix it?As I wrote; the problem came after upgrading ZA.

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm (Free)
    Software Version:6.0

  2. #2
    billc Guest

    Default Re: Starting problem with NAV

    I recently installed NAV 2006 on my desktop and sometimes experience the same thing with an older version of ZAP installed. I think it is a NAV 2006 issue and not a Zone Alarm issue but I'm not sure. I'm doing some testing now and will post back if and when I get a solution. Actually all I've been doing is to click 'Fix it' when the NAV Protection Center alerts me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts