Results 1 to 5 of 5

Thread: some LINKS don't work

  1. #1
    aolscott Guest

    Default some LINKS don't work

    Hi...
    I've search all over the User forum and found a few things that were similar to my problem but
    those messages
    were always
    in regard to ZA free versions...
    I bought ZoneAlarm Security Suite version 6.0 about a week ago...At that time I noticed a few "links" and/or "click heres" that didn't work for me, including:
    Under OVERVIEW/STATUS there were 3 boxes with links, at the far right that didn't work:
    Flash Tutorial, Update Available and What's new at Zone Labs...
    Under OVERVIEW/PREFERENCES when I click Check for Updates, it searched and then told me an update was available...When I cliked OK to download and install, nothing happened...When I changed the setting to automatically check for product updates, it would
    again tell me that an update was available, but it still would not download/install the update...
    Everytime
    I got any of the
    ALERTS, the MORE INFO links do
    NOT work...I think there are also a couple of other links that don't work, but I can't remember them right now...
    Today, after searching the user forum, someone posted a link for the tutorial so I got to watch that anyway...Someone else posted a link to upgrade me to
    ZA Security Suite version:6.1.737.000...I downloaded and did a clean install which went fine...But still,
    NONE the above mentioned links
    work...
    I am using a cable modem, I'm on AOL 9.0 SE which has it's own built in Internet browser...I've tried running Internet Explorer on the side, but it still won't go to any of the links I click on...
    Thanks in advance for the help anyone gives me...
    Scott

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:6.0

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Mikado Michigan
    Posts
    2,596

    Default Re: some LINKS don't work

    Have you blocked ZA from having access to the internet?
    My homes are SpywareHammer.com and DonHoover.net and BleepingComputer.com


    Consumer Security - 2011 & 2012

    Tilting at windmills hurts you more than the windmills.
    -From the Notebooks of Lazarus Long
    Senior of the Howard Families

  3. #3
    aolscott Guest

    Default Re: some LINKS don't work



    No, my AOL works like normal...and I can open Internet Exporer on the side if AOL is running...

    Scott

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Mikado Michigan
    Posts
    2,596

    Default Re: some LINKS don't work



    Backup your settings in ZA, then reset the settings database, reboot, and try the links again.

    here is how, first turn off ZA by right clicking on the ZA icon in the system tray and selecting shutdown then go to c:\windows and create a new folder named oldlogs then go to c:\windows\internet logs and then move all the files that have an RDB or ldb extension to the oldlogs folder that you created. Now start ZA again and see if ZA is working correctly now.
    My homes are SpywareHammer.com and DonHoover.net and BleepingComputer.com


    Consumer Security - 2011 & 2012

    Tilting at windmills hurts you more than the windmills.
    -From the Notebooks of Lazarus Long
    Senior of the Howard Families

  5. #5
    blip Guest

    Default Re: some LINKS don't work

    This is a separate and different issue so I split it off. Hoov

    Message Edited by Hoov on 02-21-2006 11:29 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •