Results 1 to 2 of 2

Thread: No Live TV with Media Center Edition

  1. #1
    buttonpusher Guest

    Default No Live TV with Media Center Edition

    Hi,

    I have XP Pro MCE 2004. After upgrading ZA to 6.5 suite the live TV stopped working! The application event log shows the following...

    Unable to load media "57"

    System.UnauthorizedAccessException: Access is denied.
    at ehiPlay.BroadcastPlayerClass.OpenBroadcastMedia(IT uneRequest pRequest, Boolean bUseDVR)
    at ServiceBus.UIFramework.VideoViewport.OpenBroadcast Media(ITuneRequest pRequest, Boolean bUseTune)
    at MediaCenter.Video.VideoBroadcastSession._LoadMedia (IMedia media)
    at MediaCenter.Video.VideoSession.LoadMedia(IMedia media)

    MC behaves like it cannot get to the MPEG2 codec. I uninstalled ZA with /clean option and the TV is working again. Just to be sure I installed it again from clean install. The problem returns. For the time being I've uninstalled and reinstalled 6.1 suite. MC works under 6.1.

    I hope someone can help or ZL can patch their latest release.

    Thanks,
    Skip

    Operating System:Windows XP Pro
    Product Name:ZoneAlarm Internet Security Suite
    Software Version:6.5

  2. #2
    buttonpusher Guest

    Default Re: No Live TV with Media Center Edition

    A quick follow up thought...

    With ZA6.5 running I was unable to uninstall Intervideo DVD. I was trying to reinstall the codec to see if that fixed the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •