Results 1 to 4 of 4

Thread: Not getting any 'High" alerts??

  1. #1
    2harts4ever Guest

    Default Not getting any 'High" alerts??

    Good evening,

    It seems I have not gotten any 'High' rated alerts in the past 500 or 600 alerts ZA has stopped.

    Is this normal?

    Thanks and regards,

    2harts4ever

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm (Free)
    Software Version:6.5

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New York
    Posts
    429

    Default Re: Not getting any 'High" alerts??

    Try running the ShieldsUp test at www.grc.com and that should give you some high alerts.

  3. #3
    2harts4ever Guest

    Default Re: Not getting any 'High" alerts??

    Hi NNard,

    That did it!

    Finally got some 'high' alerts after running the 'shields up' tests. Thanks for the tip. I never thought to try that.

    I was starting to think some things might be slipping through.

    Have a great week!

    Thanks and regards,

    2harts4ever

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New York
    Posts
    429

    Default Re: Not getting any 'High" alerts??

    You are very welcome as I am glad that I was able to help you. Regards.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •