Results 1 to 4 of 4

Thread: ZA Mail Safe - Invalid Default Icon keeps appearing in my CCleaner program

  1. #1
    2harts4ever Guest

    Default ZA Mail Safe - Invalid Default Icon keeps appearing in my CCleaner program

    Hi,

    Ever since I went to the new updated ZA Free Edition I have been seeing a new entry in my Registry issue scans with my CCleaner program'.

    Under 'Problem' it says: Invalid Default Icon

    Under 'Data' it states: C:\ProgramFiles\ZoneLabs\ZoneAlarm\UpdClient.exe,-279

    If I tell CCleaner to delete this entry after making a backup it always comes back the next time I scan.

    I was curious if any other ZA users have seen this or experienced it or would know what it is that is somehow missing on my ZA?

    Thanks and regards,

    2harts4ever.

    Operating System:Windows XP Home Edition
    Product Name:ZoneAlarm (Free)
    Software Version:6.5

    Message Edited by 2harts4ever on 08-24-2006 07:19 PM

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New York
    Posts
    429

    Default Re: ZA Mail Safe - Invalid Default Icon keeps appearing in my CCleaner program

    That is a known bug in the free version of ZoneAlarm. It will hopefully be corrected in the next update.

  3. #3
    2harts4ever Guest

    Default Re: ZA Mail Safe - Invalid Default Icon keeps appearing in my CCleaner program

    Hi NNard,

    That's what I was hoping someone would say.

    Thanks for the speedy response.

    Regards,

    2harts4ever

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    New York
    Posts
    429

    Default Re: ZA Mail Safe - Invalid Default Icon keeps appearing in my CCleaner program

    You are very welcome. Have a great evening.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •